Халфът на "Левски" Мариян Огнянов катастрофира след нощен запой в Лом. Футболистът е потрошил колата, която шофирал, но се е отървал без травми.

В неделя през нощта след купон в заведение, добре почерпен, 23 годишният играч на сините скочил в "Ауди А 4" и поел с газ към родния си квартал "Младеново", съобщава ''Труд''. На улица "Рила" обаче Огнянов изгубил управлението, излязъл вляво от платното и се блъснал в оградата на къща.

При удара пострадали ламарините на колата, собственост на софийска фирма, а Огнянов не е бил ранен. Пристигналите полицаи подложили футболиста на тест с дрегер, който показал сериозните 2,55 промила.

"Шофьорът е карал с несъобразена скорост, което заедно с алкохола е причина за произшествието!", заявиха полицаи. Те са съставили на нарушителя акт и са му издали талон за медицинско изследване. Мариян Огнянов е дал доброволно кръв в болницата.

Младият футболист на сините стана известен след като през 2007 г вкара гол във вратата на английския "Челси". По-късно обаче той се прочу и с участие в среднощни скандали.

През септември 2007 г. Огнянов заедно с още четирима приятели нанесоха побой на охранител на ресторант в Лом.

Заглавна снимка: Bulphoto