Холивудската актриса Хали Бери счупи крака си, докато снимала най-новия си филм "Cloud Atlas" в Испания, съобщават местните медии.

Звездата стъпила накриво в къщата, в която ще остане, докато участва в научно-фантастичната продукция.

Близки до звездата отбелязаха, че Хали била отведена в болница, където незабавно била гипсирана и по-късно напуснала сградата в инвалидна количка, пише vesti.bg.

Режисьорите на проекта Том Тайкуър и Анди и Лана Ваковски обаче няма да се наложи да променят работните си графици, тъй като ще снимат Бери от кръста нагоре или просто ще използват нейна дубльорка.

Освен в Испания, снимки за новата продукция имаше и в Шотландия.

Очаква се лентата да излезе следващата година.

Освен Хали Бери в нея участват още Том Ханкс, Хю Грант и Сюзън Сарандън. Филмът е екранизация по романа на известния писател Дейвид Мичел.

Книгата се състои от шест части. Действието на всеки от епизодите се развива в различни краища на света, като някои от тях се случват в миналото, а други в бъдещето.

За снимките звездата промени своя образ и имидж, като на първо място обърна внимание на косата си. Вместо късата пострижка, която се е превърнала в нейна визитна картичка, носителката на "Оскар" се появи с бретон и коса до брадичката.

С новия си външен вид актрисата изглежда много привлекателно и стилно, отбелязват наблюдатели. А вие как смятате? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.