Тя е покорила хиляди класации, които са я провъзгласили за „най-секси жена на планетата” и не е трудно да се досетим защо. 

По време на 14-тите годишни Холивудски Награди Гала, Хали Бери попадна в центъра на вниманието след като се появи с предизвикателна къса рокличка, далеч над височината на коленете.  

44 годишната актриса може да се похвали с тяло на което биха завидели и най-засуканите холивудски звезди.

Прекрасните й извивки бяха умело подчертани от изящната рокля с пайети, комбинирана с чифт сандали на висок ток, идеална прическа и звезден грим. 

*Пайети: Хали Бери изглеждаше зашеметяващо в изрязаната си сребриста рокличка по време на церемонията за раздаването на Холивудските Награди Гала 

Тя беше само една от звездните гостенки на снощното събитие, посветено на филмовата индустрия, което се проведе в хотел Бевърли Хилтън. 

Носителката и на Оскар, Хали Бери, отнесе вкъщи една от престижните награди, за ролята й в "Балът на чудовищата през 2001". Актрисата може да бъде коронясана и за "Най-добра актриса" за пореден път, след като стана ясно, че новата лента с нейно участие Франки & Алис е включена в списъка за Оскарите. 

По-късното включване на Хали в надпреварата за Оскарите, досущ напомня на това което се случи с Джеф Бриджис миналата година с филма "Лудо сърце" - и ако между другото си спомняте, той грабна наградата за "Най-добър актьор".  

Хали, освен като актриса в психологическата драма Франки & Алис, филм по истинска история, се изживява и като негов продуцент. Главната героиня във филма е жена, която страда от множествена склероза. 

Във връзка с филма, Хали наскоро сподели: „Да пренеса тази история на големия екран беше голямо предизвикателство, но и изключително вдъхновяващ опит в създаването на кинопродукция.”

'Борбата на героинята с умственото заболяване започва в момент, когато медицинската общност и обществото все още не са опознали истинските мащаби на това заболяване, затова подходих към ролята със смирение, но и много отговорно.” 

*Цветно: (от ляво на дясно) Хилари Суонк, Мила Йовович и Джоди Фостър озариха червения килим с ненадминатите си тоалети 

На събитието се появиха и други звезди, включително Хилари Суонк, Мила Йовович и Джоди Фостър, които озариха червения килим с разноцветните си тоалети, а Хелена Бонам Картър и Мини Драйвър избраха далеч по-безопасната опция – изцяло в класическо черно:

*Черно отгоре до долу: Хелена Бонам Картър и Мини Драйвър се придържаха към по-традиционните цветове що се отнася до роклите

Междувременно, Кери Мълиган, актрисата от "Клюкарката" Лейтън Мийстър и звездата от "Черният лебед" Мила Кунис бяха само някои от младите звезди на събитието. 

Докато Мила беше облечена със сладка черна рокличка, Лейтън сияеше с великолепната си сребристосива рокля, идеално съчетана с подходящи обувки. Самата Кери изглеждаше палаво с роклята си в цвят бордо.

*От ляво на дясно: Кери Мълиган, актрисата от Клюкарката, Лейтън Мийстър и звездата от "Черният лебед", Мила Кунис

Припомняме, че Кери се оказа бездомна след като се изнесе от имението на стойност 1.8 милиона лири, което делеше със звездата от "Уол Стрийт 2: Парите никога не спят" – Шая Лебьоф. В момента Кери живее в хотел "Best Western" срещу £69 на вечер.

Актрисата, за която се твърди, че ще участва в римейк на "Моята прекрасна лейди", бе уловена от папараци да напуска хотела, в доста неугледен вид. 

*Кери Мълиган

*Победител: Силвестър Сталоун, който спечели наградата за постижения в кариерата, позира пред камерите с колегите си Брус Уилис и Арнолд Шварценегер

*Усмивки навсякъде: носителите на наградата за най-успешен продуцент Дани Бойл и Крис Колсън позират с актьора Джеймс Франко

*Щастливки: победителката в категорията за "Най-добра актриса" Анет Бенинг и носителката на наградата холивудско откритие Нуми Репейс