Люси Дяковска за последно ще бъде жури и ментор в „Х Фактор”.

Германската звезда, която е по-известна в Европа, отколкото у нас, постоянно е на нож с продуцента Маги Халваджиян и това ще й коства мястото в музикалния формат. Червенокосата певица на всеки лайв спори с боса на шоуто и дори му прави забележки, че няма как да оценява таланти, след като сам не може да пее, пише Ретро.

„Маги не е на себе си от поведението на Люси. Тя си позволява в ефир да оспорва мнението му, което не му се случва често. Все пак той е не просто неин колега в журито, а шеф и няма как постоянно да търпи критики от нея”, коментират зад кулисите на предаването.



От ситуацията първа се възползвала Саня Армутлиева, която е много близка с Халваджиян. Благодарение на факта, че продуцира кариерите на талантите в музикалната си компания, тя е незаменима в журито. Покрай това продуцентката се има за шефка и във формата и се възползва от положението си, за да командва и участниците, и журито. Люси обаче й се опъва и затова от самото начало на формата двете са в конфликт. Затова Армутлиева не се разбира никак с Люси Дяковска и се възползва от недоволството и на Маги Халваджиян, за да я отстрани окончателно от шоуто.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото