Джуди Халваджиян, продуцентът на шоуто "Господари на ефира", което вървеше първо по bTV, а след скандал бе свалено и авторите го стартираха по Нова, изригна срещу новото предаване "Голата истина" по bTV.

Шоуто тръгна преди дни с водещи Любо Нейков и Ели Гигова. ''Крадци!'', отсече в сайта на bTV Джуди с коментар под новина за старта на новото предаване, пише ''Блиц''.

"Голата истина" очевидно копира елементи от "Господари на ефира", пускайки лапсуси и грешки на водещи от ефира.

Под канонадата на фамилията Халваджиян попадна и Слави Трифонов, който бе обстрелван от пиарката на всички продукции на семейството - Ани Халваджиян.

"Че Слави от години краде формати е добре известно. Но любимата ми част от текста горе е тази "Тънката ирония, сатиричният поглед и елегантният намек са езикът и средствата на това предаване". WTF?! Шеги от типа "КеСера" и "КараЛайна", и закачки с балкона на ко-водещата - това ви е елегантният хумор. Не смея да си помисля, ако преминат към по-груб хумор и не толкова тънка ирония , какво ще се случи..., възмущава се тя.

Продуцентът на Биг Брадър Радо Тушев също стреля по Слави. "Наглостта не знае граници. Само за справка - абсолютно всички ивенти в Шоуто на Слави от години са абсолютен тараш. Бягство към победата - Amazing race, танцови, певчески конкурси, състезания за таланти, сватби, Умна и красива и си е*ало майката безкрайния списък", псува продуцентът.

Анти-пиратирането и тв етиката, които крепят пазара няма нищо общо с политиката на bTV и никога не са имали, допълва той в коментар на сайта на bTV.