Митко Рачков в момента е отшелник в изолация, в изгнание. Той просто има нужда от почивка, каза Маги Халваджиян. Продуцентът, който гостува в "Неделята на Нова", пред Мариян Станков - Мон Дьо отхвърли слуховете като дело на жълтите медии, че комикът е изпаднал в немилост пред него. „Митко от 20 години не е слизал от екрана. Време е да си отдъхне. Малко“, беше многозначителен Халваджиян.

И не скри, че самият той също има огромна нужда от почивка, но Ковид-19 не му позволява никакво отпускане в навечерието на „Като две капки вода“ 9. #Върнете Рачков” - този призив, който сякаш подклажда всенародно движение с искане комедийният актьор отново да е на екрана, се разпространява усилено в социалните мрежи. 

Но не толкова от верни привърженици на Рачков, който почти година не се е появявал по телевизията, а от самия актьор и неговия продуцент Магърдич Халваджиян. И от екипа на “Като две капки вода” - шоуто, което предстои да тръгне в края на февруари по Нова тв. Затова зрители предположиха, че Рачков все пак ще се появи в Капките.

Други заподозряха, че комикът подгрява за своето шоу, което само според слухове, ще се излъчва в Нова. Засега това предаване е само проект, който тепърва чака одобрение и скоро няма да излезе на екран, категорични са източници от Нова телевизия, която вече има нов собственик, пред Hotnews.bg.