Продуцентът на „Като две капки вода” Магърдич Халваджиян призна, че е изненадан от слабия интерес към участие в едно от най-гледаните предавания „Като две капки вода”. Hotnews.bg припомня, че този март за първи път на сцената на шоуто ще се качи и един абсолютно неизвестен човек, който ще пее редом до звездите. Утре в полунощ изтича срокът за кандидатстване, а досега желание за участие са заявили малко над 1000 души.

Отсега продукцията порязва всички, които не са навършили 18 години, въпреки че много ученици са изпратили три кратки видеа с имитаторския си талант. Като изключим и кандидатите, които са тотално некадърни или са пратили видео, от които нищо не се вижда, продуцентът, музикалният директор Дони и режисьорът Кико могат да избират едва от няколко десетки. Затова те призовават всички, които все пак да се видят по телевизора, да се вземат в ръце и до утре да пратят необходимите видеа.

Крайното решение ще е в ръцете на зрителите, които другата седмица ще видят тримата избрани от шефовете в Капките в предаването „На кафе”. От тези трима хората ще изберат участника. Заради него все още не е ясно кой точно от звездите ще участва в Капките, защото Хлаваджиян държи на паритета-четири жени и четирима мъже.

След като полът на кандидат-звездата още не е ясна, не може да се комплектова и списъкът с участниците. Членове на журито ще бъдат отново Хилда Казасян и Фънки, а в началото до тях ще седне Маги Халваджжиян. После обаче към двамата ще се присъедини трети, при това постоянен член на журито, който се държи в тайна. 

снимка:фейсбук като две капки вода