За никого не е изненада, че Хари предизвиква поредния скандал, свързан с кралското семейство, след като пося слуховете, че има тайна връзка със сестрата на Катрин - Пипа.

Известният с фриволното си отношение към живота и слабостта си към жените принц създава много работа на медийните говорители на Двореца през годините. Пиянствата му, агресивното поведение в нощните клубове, секс разказите на сервитьорки и стриптийзьорки и дори голите му снимки, са малка част от изцепките на Хари.

Някои от мръсните тайни на Кралското семейство са подробно описани в скандалната книга на Кети Никол - „Уилям и Хари”. В нея се разкриват пикантни подробности от сексуалните подвизи на принцовете - особено провокативни се оказват тези на по-малкия от тях.

Авторката на книгата е категорична, че Хари има фетиш към садо-мазо изпълненията в леглото и не може да се насити на жените. Ето защо с богатата наследница Челси Дейви в продължение на 7 години ту се събираха, ту се разделяха.

Но когато Хари я покани на сватбата на Уилям и Кейт се зашушука, че навярно двамата отново са подновили отношенията си и следващата, която ще застане пред кралския олтар ще е именно Дейви. Блондинката дори се върна от родната си Африка специално, за да бъде дама на любимия си принц по време на събитието на века. Но огромният отлив в отношенията им е бил очевидният флирт между Хари и Пипа.

Източник: bliasak.bg, Сн.: Getty Images/Guliver