Безспорно през последните месеци фокусът на вниманието пада все върху бъдещите младоженци принц Уилям и Кейт Мидълтън, а принц Хари сякаш остана на заден план.

Журналисти обаче успяха да разберат коя ще е щастливката, която ще придружава по-малкия брат на сватбата на батко му, пише bliasak.bg.

„Хари ще дойде под ръка с Челси Дейви, с която ту се събираха, ту се разделяха през последните години. Той не може да си представи да покани някоя друга, защото Челси е най-важното момиче в живота му. Хари също така поиска позволение тя да се присъедини към останалите членове на кралското семейство в двореца Сейнт Джеймс след последния прием. Челси ще има възможността да се преоблече с различен тоалет и да прекара малко време насаме с Хари“, издал познат на принца.

*Хари и Челси

Междувременно стана ясно какъв ще бъде един от подаръците на Хари за брат му и бъдещата му сестра.

„Чух, че Хари доста сериозно се е ангажирал с подготовката на вечерния прием за Уилям и Кейт, който ще се състои в Бъкингамския дворец. Господ да го благослови, той е вложил цялото си сърце в това – урежда диджеи, музиката, менюто... На партито ще има много млади хора и Хари иска те да се забавляват. Затова когато е в Лондон той се среща с хората, които ще отговарят за всичко това, за да бъде сигурен, че Кейт и Уилям ще получат всичко, което искат, в най-специалната си вечер. Това е един от подаръците му“, разкрил човек от двореца.

*Челси и Хари