Деветмесечната щерка на Дейвид и Виктория Бекъм - Харпър Севън, е получила предложение за работа като модел.

От магазин за бебешки дрешки изпратили на родителите на малката писмо, в което й предлагат да стане тяхно рекламно лице.

"И двамата ти родители са модни икони и ние не виждаме никаква причина и ти да не започнеш собствена кариера в модната индустрия дори на такава крехка възраст. Заради законите, забраняващи детския труд, не можем да преговаряме пряко с теб, поради което майка ти или баща ти получиха копие от това писмо. Ще бъдем щастливи да обсъдим с тях хонорара ти. При всички случаи сме готови да ти платим значителна сума, за да станеш лице на нашата нова линия", се казва в писмо до Харпър Севън, пишат от bliasak.bg.

Все още не е ясно какво са отговорили Дейвид и Виктория на ръководството на детската модна марка, но запознати прогнозират, че това няма да е последното подобно предложение към дъщеря им. Момиченцето привлича вниманието на модните специалисти още откакто беше на няколко месеца и майка й започна да я води със себе си на различни събития и да я облича в маркови дрешки от последните колекции.