Виртуозите на пианото Хасан и Ибрахим, които нашумяха заради дуета си с Крисия, заминават да учат в престижно музикално училище в Германия. Тази възможност изтъкна пред "България днес" техният баща Дениз Игнатов.
Заедно със съпругата си той посетил учебното заведение в столицата Берлин, където проучил възможността близнаците да продължат образованието си.
Преподавателите били отлично запознати с уменията и постиженията на Хасан и Ибрахим, така че вероятно няма да е трудно талантливите близнаци да бъдат приети в престижното училище през следващата година. От началото на тази година младите пианисти учат във Варна, където отлично се приспособили към новата среда. Децата се разбирали много добре с преподавателите и съучениците си, като се справяли добре и с първите си стъпки на самостоятелност. Момчетата вече събирали похвали за представянето си в учебните занятия.

"Децата не знаят немски език, но се справят отлично с английския, така че няма да им е трудно да се впишат в новата обстановка. Синовете ми са умни момчета и с лекота може да научат още един език", обясни Игнатов.
В момента Хасан и Ибрахим подготвят поредица от участия до Нова година, като поканите към тях не спират. "Канете децата на благотворителни събития. Винаги са готови да се отзоват, щом става въпрос да помогнат на човек в нужда", призна бащата на близнаците.