Фронтменът на култовата преди време група „Ъпсурт" Ицо Хазарта може и да не пуска нови хитове, но за сметка на това вече е абониран за телевизионните предавания.

Само допреди няколко дни той танцуваше като фурия в „Денсинг старс", но изненадващо в петък събра най-малко зрителска подкрепа и напусна шоуто безславно, пише ''Всеки ден''.

Преди години пък рапърът изигра водеща роля в риалитито „ВИП Брадър", от което се запомниха не само шегите и закачките му, но и зверската псувня, която той отправи към фолк певицата Камелия. Оказа се обаче, че изборът му да заживее в къщата на Големия брат всъщност го е прецакал.

Точно по време на поканата за „ВИП Брадър" продуцентът Димитър Митовски го е увещавал да се включи в екипа на супер успешния впоследствие сериал „Под прикритие".

На Хазарта е била предложена ролята на Косъма, един от най-любимите герои в поредицата. Ицо се е колебал известно време, но заради солидния хонорар от риалитито е предпочел да се включи в него. Чак тогава Митовски се е спрял на Александър Сано - Среброто, който се изстреля нагоре именно благодарение на героя си.

„Яд го е Ицо, ама има две деца да храни. Тогава парите, които му дадоха накуп за Брадъра, му се сториха повече и затова отказа за сериала", разкриват приятелите на бившата вече рап звезда.

Хазарта и групата му „Ъпсурт" отдавна не са правили нова песен и всеки се издържа кой както може. За „Денсинг старс" например Ицо се договори за най-високия хонорар спрямо всички останали участници. Той обаче не успя да изкара до края на шоуто.

В петък вечерта, след като зрителите дадоха най-малко подкрепа за него, дъщеричката му Аделина се разплака в публиката от яд, че татко й напуска музикалния формат. Тя е плод на първия брак на Хазарта, но майка й замина в чужбина и остави Ицо да гледа сам детето. Впоследствие той заживя с новата си любов - балерината Жени, от която също има момиченце Лора.