Актрисата и дама на Ордена на Британската империя Хелън Мирън обмисля да си направи нестандартен подарък за предстоящия си рожден ден през юли.

Тя иска да изрисува голяма татуировка на едната си ръка. 70-годишната актриса вече има татуировка на лявата ръка. Сега Хелън призна в интервю, че иска още и "размерът не я плаши".

"Искам да си направя още една. Искам цял "ръкав". С възрастта смятам, че това става все по-добра идея", каза актрисата, цитирана от БГНЕС.

На въпрос какъв ще бъде изборът й на татуировка, Мирън обясни, че иска "някакъв вид извивки, които се спускат по ръката".

"Може би змия. Аз доста харесвам змии", призна тя.

Тя и Колин Фърт представиха филма "Война на на дронове" в Curzon cinemа в Мейфеър, Лондон. Фърт е продуцент на лентата.

Хелън играе полк. Катрин Пауъл - британски офицер начело на свръхсекретна операция с дронове за залавяне на терористи в Кения. Пауъл разкрива, че целите планират самоубийствен атентат. Но тъкмо американският пилот Стив Уотс (Ерън Пол) да стреля, в зоната на стрелба навлиза 9-годишно момиче. Това предизвиква международен дебат на най-високо ниво - за морала, политическите и личните аспекти на съвременното въоръжение.