Отношенията между плеймейтката Златка Димитрова и спрягания за нейно гадже самбист Благой Иванов явно са пълна мистерия дори и за самите тях.

След като уж ту се разделяха, ту се събираха, Багата се появи на ревю в клуб „Ялта" и внимателно следеше изявите на напористата бургазлийка. Прясно тунингованата красавица пък се разходи по подиума с дрешките от последната колекция есен-зима на световната марка „Такеши Куросава".

Е, видя се, че Златка има още какво да учи за истинската походка на манекенките. Урока й го дадоха двете Мис България - Роси Иванова и Юлия Юревич. Че и моделката Петя Велкова.

Проявата, която бе шумно рекламирана в медиите като сбор на светския елит, не беше уважена от много звезди.

Не можаха да изкушат гостите дори и ефектните танцьрки от „Тайната градина" на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска. А самата Биляна, дошла с любимия си - шампиона по културизъм Димитър Димитров, изглеждаше перфектно малко след раждането на дъщеричката си Никол.

И дори моделката Виктория Джумпарова, която водеше ревюто, не можа да привлече интереса на публиката. Просто да правиш ревю, било то и на световна марка, при откриването на Световното по футбол, е меко казано надценяване на ситуацията.

Дошлите гости нямаше къде да седнат, защото масите бяха резервирани за очакваните випове. От тях се появиха само обичайните заподозрени Краси Аврамов и Анн Джи, както и Азис с дружката си „голямата уста" Руслана Попова. И добре, че беше Азис, та народът да се оживи малко.

Василка явно показа,че се интересува повече от младите манекени, отколкото от футбол. Краля на фолка демонстрира бая заслабнало дупе. Моментално тръгна слух,че е ходил в специална клиника в Турция, където са му тунинговали снагата.
.