EventEase съобщават, че за огромно съжаление HIDDEN ORCHESTRA няма да излязат на сцената на 9-ти април в Зала 3 на НДК на концерта на TRICKY.

Групата е претърпяла тежка катастрофа преди дни на сръбската магистрала. За щастие всички членове са живи, но някои от тях са с нелеки наранявания Групата обяви, че отменя всички предстоящи концерти от турнето, но текат преговори по пренасрочване на датата.

Организаторите от EventEase се извиняват на феновете на бандата и се надяват възможно най-скоро да доведат виртуозния джазов квартет в България. Ето и официалното писмо, което мениджърът на групата изпрати до EventEase:

„Скъпи организатори,
За съжаление групата претърпя много лоша автомобилна катастрофа вчера близо до Белград на магистралата на Сърбия. Членовете на бандата имат лоши наранявания и травми, за които се наложи сериозна лекарска намеса. Барабанистът не може да използва едната си ръка, а звуковият инженер е приет в болница. Бусът, с който се предвижваха е разбит, а инструментите им са трайно повредени. В момента групата се занимава с адвокати, болница и полиция.
За съжаление, нямаме друг избор, но ще се наложи да отменим всичките си предстоящи участия от турнето.
Артистите биха искали да пренасочат участието си за друга дата, но това ще може да се обсъди в близките дни.“