Джобно куче е получила за рождения си ден Хилда Казасян, показа нейна снимка във Фейсбук. Днес дъщерята на Вили Казасян стана на 50 години, а само преди четири едни единствената й дъщеря празнува 18-и рожден ден. „Да станеш на 50, рошав, с пижама и под одеалце, от вчера с още едно любимо същество в къщи..... еми има си чар и в тази работа!, написа Хилда, която всеки понеделник гледаме в „Като две капки вода”.

За разлика от нея дъщеря й Надежда-Мари Бучкова не желае да застава под светлините на прожекторите и за последен път се появи публично на концерт в памет на дядо й през 2017 година. Тогава тя направи дебюта си в зала №1 на НДК, като свири на роял. Надежда носи името на баба си-певицата Надежда Ранджева, която живее в Америка. Тя е от връзката на Хилда със Симеон Бучков-Бучи, в която Казасян се хвърля след развода с Чочо Попйорданов. Разделя се с бащата на дъщеря си, докато е бременна във втория месец, въпреки че той прави всичко възможно да я задържи. Гледа малката почти сама и е така обсебена от желанието си да я предпази, че първите нощи просто не спи.

Категорична е, че най-щастливият момент в живота й е бил първата прегръдка с Надежда веднага след раждането. Днес гордата майка и щерка й живеят заедно с бизнесмена Пламен Иванов, който първо е само бизнес партньор в ресторантьорското начинание на Хилда, но след развода му с журналистката Валя Войнова, двамата обявяват любовта си. Сега ресторантите на успешната двойка в столицата и по курортите са затворени, но Казасян не губи своя оптимизъм.

снимка:фейсбук хилда казасян