Невероятна форма демонстрира джаз певицата Хилда Казасян във вчерашното издание на „Като две капки вода”. 47-годишната дъщеря на Вили Казасян показа убийствено слаби крака и младежко лице, на което биха завидели и 30-годишните. Преди години тя бе истинска пухкавелка и се бореше с наднорменото тегло упорито, но безрезултатно.

От две години обаче Хилда може да се похвали с фигура на тийнейджърка, а освен това става все по-слаба и слаба. Причината е така наречената стафидена вода-малко познатата у нас. Тя е невероятно лечебно средство, което е и страшно евтино, така че всеки би могъл да си го позволи.

„Приготвя се простичко, а на вкус е страшно приятно. Първо подходих с малко съмнение, но понеже вече бях чувала от няколко места за това колко е полезно, реших да опитам. Не можех да повярвам какво прави това чудо с тялото, наистина“, споделя певицата.

Стафидената вода се прави от две водни чаши вода – близо 400 грама и 150 грама стафиди. Първо водата се оставя на котлона, за да може не само да заври, но трябва и да кипне. После в нея се поставят добре измитите стафиди, които трябва да врат във водата около двадесет минути.
За прекрасния й външен вид допринася и любовта, която тя срещна преди няколко години в лицето на Пламен Иванов, който е ресторантьор.