Този петък /29.05/ след 23:00 ч. в клуб G-Club(Пловдив) ще се състои благотворително черно парти в помощ на Демир Василев от Пловдив, който се бори за живота си след тежка катастрофа.

Хип хоп изпълнителите КРИСТО, HOODINI, КРИМИНАЛ, PODNULEVIA,TROI, MC STELL и HMR се събират, за да помогнат в набирането на средства за лечението на 21-годишното момче, което е в кома.

Входът на събитието ще бъде 10.00 лв и всички приходи ще бъдат дарени на семейството на Демир.

Демир се бори за живота си след тежка катастрофа и за него се изискват денонощни и непрестанни грижи.

Грижите са насочени към овладяване на инфекции, поддръжане на дихателните пътища и аспирация при необходимост, лекуване на раните от залежаването. специализирано хранене, хигиена, ежедневно набавяне на медицински и санитарни консумативи, скъпи лекарства и най-вече - жизнено важната специализирана рехабилитация, благодарение на която шансовете му за излизане от кома и пълното възстановяване нарастват значително.

Всеки, който има желание и възможност да подпомогне лечението на Демир с финансова подкрепа по следната дарителска сметка:

IBAN: BG18 UNCR70 0015 2222 5208
BIC: UNCRBGSF Уникредит Булбанк
Титуляр: Тотю Демирев Василев

Повече информация за Демир ще получите в официалната група - Зов за помощ - Да помогнем на Демир Василев от Пловдив във Facebook

Очакваме ви! Заедно за Демир Василев!
29.05 (петък), Пловдив Клуб G-CLUB, 23:00 ч.
Вход: 10.00 лв.