Като че ли вчера беше 1-и януари 2017 г. и се интересувахме от прическите, които ще са актуални през следващите 12 месеца. Ето че това време отлетя буквално като миг. 2017 г. вече е готова да си ходи, за да отстъпи място на 2018 г.. така че е време да ви споделим кои тенденции в прическите ще бъдат на почит през идната година.

1.Колкото се може по-дълга коса

Приказните дълги коси отново са на мода и вече трябва да помислите за отглеждането на гривата си. Особено ако до момента сте залагали на къса прическа.

2.Цвят „тигрово око“

Красив кестеняв цвят с топли руси оттенъци, които придават златист блясък. Това ще е една от най-предпочитаните тенденции за годината, подходяща най-вече за брюнетки.

3.Ледено русо

Ето и нещо за блондинките, особено за тези, които вече са прибегнали към обезцветяването. Препоръчваме ви цвета бяло русо, който е много ефектен. Можете да му прибавите и други тонове, дори в розово или синьо.

4.Прилежно сресана на път в центъра

Ако все още не сте забелязали, тенденциите от 90-те са във вихъра си и така ще бъде и през следващата година. Една от тях е идеално сресаната права коса, разделена на две равни части с перфектен път по средата.

5.Пригладена назад

Още една тенденция от 90-те, подходяща за къдравелките. За да пригладите идеално косата си назад, ви съветваме да използвате брилянтин.

6.Къса момчешка прическа

Най-симпатичната и лесна за поддържане прическа, която за съжаление отива на много малко дами. Ако сте решили да бъдете в крак с модата с тази прическа, първо се посъветвайте с фризьора си. При подобна голяма промяна е хубаво да имате и външно мнение.

7.“Рошко“

Полъхът от 70-те, който ще бъде актуален през следващата година. Дори и да не се срешете сутринта, отново ще сте в крак с тенденциите. Разбира се, хубаво е да не прекаляваме с неглижирания външен вид, но леко разрошената коса винаги изглежда симпатично.

8.Къдрици, къдрици, къдрици...

Колкото се може повече къдрици. Всъщност ангелските букли винаги са били и ще бъдат на мода.

9.Прически с аксесоари

Всякакви симпатични аксесоари в различни форми и с различна функция в косата са добре дошли. Заложете на фиби и на различни шноли с интересна форма. Шапките също са позволени.

Текст: Woman.bg