Тази седмица фермерите имаха възможност да изгледат за първи път видеовизитките на всеки от групата, което предизвика бурни емоции у Даяна Ханджиева. Актрисата чак сега видя годеницата на Йордан и разбра, че те са обвързани от година и половина. След първоначалното притеснение, двамата изясниха отношенията си и си легнаха един до друг, а на сутринта се събудиха прегърнати. Данчо се усети, че е сгафил пред актрисата. „Днешната сутрин беше по-различна от останалите заради шока, който всички изпитахме от визитките и това, че осъзнахме, че живеем с хора, които тотално не познаваме. Сега вече имам едно наум от това, което видях“, лаконично коментира красивата актриса.

След това обаче тя бързо се преорентира и започна да загражда Петър, в който Хепи Ванче се влюби. Даяна с удоволствие опипа мускулестия авиатор по време на играта „Сляпа баба“, в която тя, със завързани очи, гонеше фермерите по поляната. След като хвана един от тях, актрисата се опита да познае кой стои пред нея без да сваля плътно омотания около главата й шал. Ханджиева внимателно прокара пръсти през косата на участника, погали го нежно по лицето и плъзна ръце по раменете му. „Познах, че това е Петър почти веднага, но си викам: „Ей сега ми се е паднало да го опипам едно хубаво!“, чистосърдечно призна тя.

Впоследствие Даяна се саморазкритикува, че не е използвала докрай ситуацията. „Трябваше да сляза към гърдите на Петър, към бицепсите му, това-онова, веднъж в живота имам тази възможност!“, завайка се за пропуснатия шанс тя.
 

Останалите фермери са категорични, че Даяна не е знаела за годеницата на фокусника и оправдават нейното поведение, но не и неговото. Поли Хубавенска е поредната жена в риалитито „Фермата“, която ще трябва да защитава мястото си в шоуто на дуел в събота вечер. Тя бе избрана от фермера на седмицата Петър, според когото певицата допринася в най-малка степен за общата работа в стопанството.

„Целта ни тук е да изградим една мечта, да създадем домакинство от нулата. Моят избор се основава само на коефициента на полезна дейност на всяка от жените. За Поли водещото е как влияе емоционално на хората. Иска да сме приятели, да хапваме, да пийваме, да се веселим. Но ние сме тук, за да изпълним една мечта. Изборът ми е безпристрастен, бих номинирал и най-близкия си човек тук, ако не се труди достатъчно“, коментира пилотът, според когото много от участниците нямат реална преценка за себе си и това, което правят.

Поли не скри изненадата и обидата си от мнението на част от групата и обясни, че това, което прави тя не е по-малко важно от приноса на останалите фермери.