Единствената жена-ходжа - Надя даде ексклузивно интервю, в което сподели интересни неща около родните звезди.

Ето какво каза тя за светските ни двойки и техния личен живот...

- Какво ще кажете за Ники Михайлов и Алисия? Имат ли бъдеще заедно?

- При тях има много изневери. Алисия не е желана в семейството на Ники Михайлов. Ако обаче тя покаже, че го обича истински, те ще си примирят. Според тях тя е с Михайлов заради парите. Всъщност не е така. От нейна страна има голямо себеотдаване.

- А Валери Божинов и Николета Лозанова?

- Чувствата между тях са искрени и чисти. Ще продължат заедно дълго време. Към тях има насочена лоша енергия и омраза. Има поръчители на зло най-вече към Николета.

- Какво излиза за фолк певицата Мария и Християн Гущеров?

- Тя е с него заради парите. Лепнала се е като гербова марка и не иска да го изпуска. И при тях има изневери. Ще имат венчавка, но не излиза да имат бебе.

- Стигнахме до Андреа и Кубрат...

- Кубрат е мъжът на живота й. Той държи на венчавка и деца, но тя се дърпа заради кариерата си. Андреа няма да стане световна звезда, просто ще има доста международни проекти.

- Колко време ще изкарат Ивелин Попов и Елена?

- Елена се е отдала на грижит за семейството. В момента я виждам извън България. За жалост обаче с Ивелин няма да са дълго време заедно. Той иска още деца, но няма да са от Елена. В момента тя не е щастлива в личен план и скоро ще се завърне в България, като отново ще започне да гради кариера.