Нова любов за Лияна и син в скоро време предрече на фолк изпълнителката оперният певец Иван Рушев, който й гледа на кафе в "Жените говорят" по TV7.

Лияна се зарадва повече на перспективата отново да стане майка и призна, че толкова много иска дете, че е готова и сама да се грижи за него.

Рушев определи изпълнителката като момиче от сой и й обеща, че двама ще се борят за сърцето й. Посъветва я обаче да избере младия, тъй като той ще я носи на ръце, пише news7.bg. Освен това ще опознае личните й качества и ще я цени високо.

Ясновидецът каза, че дъщерята на Лияна – Дениз, ще е по-късметлия от майка си и че над нея бди ангел-пазител. Лияна разказа за случай, в който малката едва не се е удавила в един басейн, но е била спасена от висша сила. ''Тя плуваше в детската част, но нямаше преграда и изведнъж беше попаднала в отделението за възрастни. Сякаш нещо ме накара да погледна към нея и видях шапката й над водата'', разказа за драматичния миг и Лияна.

Певицата, за която жълтите вестници писаха, че е вещица, никога не е правила магия – нито бяла, нито черна. На нея обаче й е правено от чужбина, допълни Рушев. ''Живяла съм дълго време в Турция'', призна гостенката на Жени и Мая. ''Нашите съседи са специалисти по този тип магии'', допълни ясновидецът.



Той предрече на изпълнителката, че скоро ще смени типа музика, който изпълнява. ''Фолкът вече си изпя песента, публиката вече има други изисквания и ти ще отговориш успешно на тях'', заяви Рушев. А Лияна отговори с: "Дай, Боже!"

Изпълнителката сподели, че в момента няма мъж до себе си, освен мъжете от семейството й и в никакъв случай не се чувства сама. Цял живот е била обградена от мъже – като дете тренирала заедно с момчетата и често ходела на лагери с тях: ''Свикнала съм да ги приемам като приятели и не виждам сексуалния обект в тях''.

Затова и се държала свободно със съквартирантите си по време на риалитито Vip Brother, в което участва преди няколко месеца. Хората навън обаче грешно изтълкували поведението й. След края на шоуто жълтите вестници писали, че има връзка с Мариян, а след това и с Павел Чернев. ''Имаше и още хора там, сега очаквам да напишат история и за тях'', допълни певицата.