С благотворителен концерт-изложба стартира декемврийската част от коледното издание на кампанията Holiday Heroes.

Събитието ще се състои на 4 декември (сряда) в Once Upon A Time Библиотека от 20:00 часа. Сцената на клуба ще бъде открита за една вечер, изпълнена с много музика и позитивно настроение. Посетителите на събитието ще имат удоволствието да чуят изпълнения от едни от най-обичаните и добре познати лица от съвременната българска музика – Рут Колева, Бобо, Йоко Захариев, Вики Терзийска, Х Факторите Мартин Котрулев и Пламен Миташев-Пафа, както и много други.

В концерта ще се включат още поп певицата Тони и талантливият Светльо Къслев, които подариха съвместната си песен „Любов“ на благотворителната инициатива на Holiday Heroes. Те ще представят и видеото към хитовото парче, което стана химн на коледната кампания. Една от големите изненади на събитието ще бъдат специалните водещи на бляскавата вечер.

Наред с музикалната част, в клуба са предвидени многобройни активности с благотворителна цел. В заведението ще се проведе благотворителен търг, на който всеки желаещ може да закупи вещ на известна личност. Сред предметите, предвидени за аукциона, са специално предоставени от футболиста Валери Божинов тениска, топка и бутонки, цилиндър от Йоко Захариев, авторска картина от водещата Ирина Тенчева и короната на модела Бориса Тютюнджиева. Може би едни от най-атрактивните предложения на клуба са топката с автографи от мъжкия волейболен отбор на ЦСКА и топката от грациите на националния отбор по художествена гимнастика. По време на събитието в декемврийската вечер ще бъдат представени и картини на родни художници, сред които Димитър Хинков, Иван-Александър Тодоров и актрисата Магдалена Топузова. Украшения-уникати, ръчно изработени от родни артисти също ще бъдат изложени на търга.

Входът за благотворителната вечер стартира от минимална цена 10 лева. Всеки, желаещ може да остави сумата, която сам прецени, като всички парични средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

Междувременно, всеки, решил да помогне в набирането на храна и средства за семействата в бедствено положение, може да го направи с дарение към банковата сметка на Holiday Heroes, публикувана в сайта на инициатива, както и като изпрати смс с текст DMS GEROI на номер 17 777.