Великденската кампания на Holiday Heroes приключи след месеци на упорита подготовка и много съпътстващи инициативи -  спортен турнир, великденска работилница, арт базар и акция за събиране на хранителни продукти в в магазините „Пикадили“ и METRO и премиера на първият международен химн на каузата – “Carry the flame”.

Само за четири дни, стотиците доброволци опаковаха 4083-те празнични пакета, които бяха доставени до домовете на хиляди семейства в нужда, за да бъде пълна празничнита им трапеза. Продуктите и средствата за това бяха събрани с помощта на повече от четиридесет компании, индивидуални дарители, стотици доброволци, посланици на каузата.

За втора поредна кампания опаковането премина в склада на Bers Logistics, предоставен безвъзмездно от фирмата. Огромна помощ за самото разнасяне оказаха Schenker, а редом с десетките доброволци помагаха и много от звездните посланици на Holiday Heroes – Тони, Орлин Павлов, Евгени Иванов – Пушката, Анелия, Сани Жекова и Христо Янев. Праничните герои успяха да помогнат на хиляди семейства в нужда и благодарение на медийните партньори на Holiday Heroes, които помогнаха каузата да достигне до всеки желаещ да се включи.

Holiday Heroes не планират да спрат дори за миг. Подготовката за следващата им акция вече тече с пълна сила, а следващото събитие, което организират е част от поредицата „Спортувай с мисия“. Този път темата е картинг, а всичко за благотворителния турнир, който ще се случи на 23 април може да намерите тук: https://holidayheroes.bg/carting/