Каквито и противоречия да има за Човека глас на българския поп – Красимир Аврамов, него нищо не е в състояние да го спре, особено сега преди премиерата на новия му клип и предстоящото му турне в необятната Азия.

Видеото към новата му песен “Everybody”, което певецът ще представи след броени дни - на 14 април в София, вече е откупено от американски филмови продуценти.Песента е част от саундтрак листа на филма „Спокойното езеро срещу Анаконда” („Lake Placid vs. Anaconda”).

Премиерата на лентата в Холивуд е насрочена за 25-ти този месец, а самата продукция се разпространява от гигантите „Universal“ и „Sony“. Сингълът е резултат от съвместната работа на Аврамов и американският му продуцент Уилям Табану, който продуцира албума му “Popera”, с който през 2005-та Аврамов печели Музикалните награди на Ел Eй.

Последните парчета на певеца, обаче, се отличават с коренно различен стил на звучене – и като музика, и като гласов тембър. Видеото към песента „Everybody” е заснето от американския режисьор Фил Рот и представлява мащабна продукция. В лентата участват множество статисти, сред които група истински рокери и актрисата Десислава Моралес, позната на българската публика от хитовия сериал „Четвърта власт“.

Феновете на Краси са сигурни - клипът към „Everybody” е зашеметяващ музикален трилър - нещо различно от всичко, което сте гледали досега.