Американският актьор Емил Хърш е обвинен в нападение над служителка на студиото Paramount Pictures.

Произшествието е станало в нощта на 26 януари на вечеринка по време на фестивала "Сенданс", след което актьорът е бил разпитан от полицията, твърди "Върайъти".

Скандалът е станал в нощния клуб "Tao" в Парк-Сити. Според очевидец Хърш и жената, за която в момента се знае само, че е служителка на Paramount Pictures, яростно са се карали за нещо, след което момичето се оплакало в службата за сигурност на клуба и поискало да се извика полиция.

Актьорът дочакал полицаите, отговорил на техните въпроси, а след това напуснал нощния клуб. На свой ред служителката заяви на полицията, че в близките дни ще подаде официална жалба срещу Хърш.



"Все още разследваме обстоятелствата по случилото се и ще направим официално заявление, щом приключим разследването", отмени представителят на полицията Фил Керк.

На фестивала "Санденс" актьорът представя новия си филм "Десет хиляди светци". Премиерата по бестселъра на Елеонор Хендерсън, в който също играят Аса Батърфийлд и Итан Хоук, се състоя на 23 януари, пише БГНЕС.