Кристиано Роналдо си пада по мъже, гръмнаха световни таблоиди.

Звездата на „Реал" (Мадрид) се отдаде на забавления с мускулести мачовци в Сен Тропе, а папараци го уловиха в смущаващи пози с представители на силния пол. На една от снимките даже се видя, че е получил ерекция, докато се гушка и опипва с тъмнокож младеж, пише ''Всеки ден''.

Всичко това поражда сериозни съмнения относно сексуалността на португалеца, въпреки че той е известен като неукротим плейбой. Последните гей изцепки сериозно накърняват имиджа му, а според някои медии в Испания футболистът вършее и на двата бряга.



Слуховете, че португалецът, известен с непрестанните грижи за външния си вид, е с обратна резба, не са от днес. Мълвата се засили, когато през 2010 г. той стана баща на син, а никой не разбра коя е жената, родила Кристиано-младши. Заговори се, че сурогатна майка е износила бебето, а това е нещо много типично за гей обществата. И до днес футболистът сам отглежда наследника си, а самоличността на майката е пълна мистерия.



Роналдо много шумно афишира връзката си с руската моделка Ирина Шейк, но в началото на 2015 г. двамата се разделиха заради безбройните му изневери. „Нищо чудно да не е кръшкал само с момичета, но и със закоравели мъжаги", сипят се коментари по повод наклонностите на наперения Кристиано.



Преди две години поп иконата Риана наля масло в огъня, като в прав текст заяви, че Роналдо е гей. „Не мислите ли, че отделя много време на косата си? Имам много приятели с хомосексуална ориентация, но това не ми пречи, аз съм „за" еднополовите контакти", каза тогава барбадоската красавица, която бе спрягана за една от многото му бройки.



В гей обществата пък футболистът е любимец номер 1. Още откакто стана популярен, той е в мокрите сънища на хомосексуалистите, благодарение на идеалното си тяло, прическите и неизменния гел. От различни гей организации неведнъж са го призовавали да си признае, че е един от тях. След появата на скандалните снимки от Сен Тропе нежните мъже тържествуват. За тях вече няма никакво съмнение, че популярният португалец е на техния бряг.



И друг път Кристиано си е правил яхтени партита с атлетични мачовци и както се забелязва от снимките, физическата близост с тях му доставя удоволствие. На ваканцията в Сеп Тропе обаче направо си разкри сексуалните наклонности.  От скандалните фотоси се вижда, че нападателят на „Реал" получава ерекция, докато се опипва с тъмнокож мъжага. В друг кадър мъж от компанията маже гърба на Роналдо с плажно масло.

Когато се изпика насред улицата, също бе придружаван от един от приятелите си от компанията, станала известна като гей дружинка.