Ирен Онтева хич не си поплюва. След като се раздели окончателно с италианския бизнесмен Давид Бучолини, Ирен упорито драпа, за да се завърне във ВИП средите.

Блондинката непрекъснато е засичана на купони и светски събирания, обградена от елитни гости и личности.

В целия си блясък, Ирен се появи на конкурса ''Мис Платинум'', който се проведе в курорта Слънчев бряг. Бившата манекенка беше взела за дружка по-младата си колежка-Жасмина Тошкова.

Близки до Онтева разказаха, че двете дами прекарват все повече време заедно. Причината е, че си търсят нови и богати гаджета. Това важи в по-голяма сила за Ирен Онтева, тъй като според  хората, блондинката иска да забрави италианеца, пише kliuki.bg.

Другата манекенка- Жасмина, също страда от раздялата си с дългогодишния си приятел-Марио. Честите излизание на Онтева и Жасмина са предпоставка хормоните на двете да забушуват с пълна сила.

На всички появявания Ирен изглежда превъзходно и за пореден път доказва, че не се притеснява , че някоя фолк певица ще я измести по красота. Промените в имиджа на Онтева са често срещани. Наскоро красавицата беше видяна на парти, а прическата й беше неглиже, което показа, че може да бъде себе си, независимо от външния вид.