Уважаеми читатели,

Ние от Hotnews.bg сериозно разстроихме новоизлюпения татко Ники Китаеца.

Даже май сме го ядосали повече, от колкото очаквахме... 

Както се разтръби из медиите през последните няколко дни в нашата редакция пристигна писмо, с което г-н Николай Първанов ни обвинява в уронване на авторитета му, чрез пропагандиране на невярна информация.

Сега от нас се очаква да му се извиним. НО ....

Ние решихме да попитаме вас, дали по този начин, нашият обвинител ще спаси авторитета си пред обществото?

Първата стъпка, която Hotnews.bg ще предприеме е да свали статията, която така "изстуди" отношенията ни с въпросната личност. Тъй като към момента на писането на този материал статията вече ще бъде изтрита, ви я снимахме за спомен.

Подчертали сме си и източника, за да не става объркване, че ние сме си измислили въпросната информация, според която музикалната фирма на Николай Първанов (Ники Китаеца) е създадена, за да пере пари на други хора.

Сайтът kliuki.net, от където почерпихме информацията за бившия съпруг на Азис, вече се казва kliuki.bg и преди няколко часа изтри скандалната статия, уронваща престижни авторитети.

Но някой от сплашените със съд, не си е прикрил добре следите (най-вероятно от редакцията им) и е добавил статията и в сайта за споделяне на външно съдържание - Svejo.net. Това е добре позната техника сред медиите в България за привличане на повече трафик. Единствената диря, която остана незаличена е въпросният RSS линк към материала, които можете да откриете на (ако и той вече не е изчезнал). Ние направихме снимка и на тази оневиняваща ни улика, за да не се окаже, че Hotnews е първоизточник! 

Признаваме си, че информацията не е проверена и за това, се извиняваме на г-н Първанов, с обещанието, че от утре всичко свързано с него ще бъде проверявано!

Например: дали неговите певици са наистина пеещи, дали са си регистрирали псевдонимите, колко получават от компанията му за участията си (ако изобщо имат такива).

И още - ако решим да пишем пак за него, ще разследваме подробно и какъв е бил брачният му живот с фолк краля Азис, до когото ще се допитаме лично. Кой от двамата си е изпълнявал съпружеските задължения по-стриктно по време на фиктивния им брак и други подобни, сриващи самочувстието на лицето Николай Първанов, непотвърдени до сега информации.

Ето нещо потвърдено и престижно. Спомняте ли си този билборд, който бръкна в очите на премиера Бойко Борисов? Тогава на г-н Първанов - Китаеца му беше удобно медиите да го хапят, а сега се събуди и вече нали е семеен, та всички трябва да му се изреждаме (с извинения).

Нека си припомним с какво точно стана известен Китаеца в медииното пространство от това видео ...