Храната не като необходимост, а като шедьовър ще бъдат форсирани да представят участниците в четвъртия сезон на Master Chef, който bTV ще излъчи напролет.

За да бъде всичко в чинията истинско изживяване, те ще трябва да развинтят фантазията си и да вдигнат динамиката в кухнята.

Терминологията, която вече стана част от речника на редовия зрител, и задължителната техничност, ще трябва да бъдат допълнени с повече символика, себеизразяване и стремеж към уникалност.

„Искам да вдъхна повече кураж на хоби-готвачите, които се записват за кастинг. Първите три издания на шоуто дадоха много добра представа на всички за очакванията към тях, но и за факта, че с Петър и Андре сме там, за да ги насочваме в правилната посока. Несигурността от липсата на опит се преодолява лесно с точните ментори, а когато я оставиш на заден план се отпускаш и започваш да надскачаш собствените си възможности“, обясни Ангелов.

Лошото ченге в журито на MasterChef ще се включи в голямото кръщене на Движение за национална кауза – ДНК на 22 октомври. Като родител на три деца и бъдеш кръстник на множество бебенца, той обръща внимание на големия проблем с демографската криза и призовава за повече патриотизъм и вяра - опорите, които винаги са помагали на народа ни да оцелее в тежки времена. В ролята на духовен наставник на своите кръщелници, Виктор заяви, че приема отговорно тази стойностна кауза и ще работи активно за това голямото кръщене да се превърне в ежегодна традиция.