Студена война се води между бившата на Благой Георгиев Христина Витанова и футболиста.

Екс гимнастичката явно е жестоко обидена от 7-те бона издръжка, които Благо й снася всеки месец и започна да пуска нелепи слухове за него.

Според списание ''Блясък'', в което работи пиарката на Христина, упорит слух поставя под съмнение хетеросексуалността на Георгиев. Допреди три години той бил постоянно преследван от известен гей в светските среди, който го заливал с SMS-и и среднощни обаждания, пише hotarena.net.

Като още един довод в посока различната ориентация на Благо, изданието припомня и случай от спортните хроники, когато по време на мач на „Терек Грозни“ след успешен ход на Георгиев, съотборникът му Александър Анюков го нацелува в устата. И всичко това, прилично гарнирано с един куп изневери на Благо със силиконови миски.

*Христина

Някъде уж между другото в цялата информация се споменава „символичната“ издръжка, която Витанова взима на месец – едва 7 бона, на фона на заплатата на Благо в „Рубин“ от 120 хиляди лева месечно. На всичкото отгоре футболистът си прибрал автомобила, който бил подарил по-рано на гимнастичката. Като единствена негова благородна постъпка се посочва решението му да остави Христина и двете си деца в общия им дом в София.

Разбира се, атаката срещу Благо не изглежда случайна. Явно Витанова, която няма брак с Георгиев, е обидена от 7-те бона месечна издръжка –
не може Благой да води бъдещата си съпруга Есмер Омерова на романтика в Емиратите в 7-звезден хотел и да вечеря за 750 лева блюдото. Да не говорим за палата, в който живее в Русия и имотите, които татарката ще наследи след брака си с футболиста!

*Есмер и Благой