''Виктория рисуваше с червило по колата ми. Не бих простила втора изневяра.'' Това заяви Христина, съпругата на неверния Емил Русев, часове след отпадането си от „Къртицата 2“.

Тя напусна шоуто завинаги след като се изправи в тест за елиминации срещу темпераментната Бориса.

В студиото на „Жените говорят” по TV7 госпожа Русева пристигна придружавана от дъщеричката си Анди. Христина сподели, че се чувства щастлива, че е с децата си, но уморена, тъй като изобщо не е успяла да се наспи. По време на гостуването си при Жени и Мая излъганата съпруга не спря да хвали бащата на децата си, но побърза да уточни, че втора изневяра не би простила и той много добре го знае, пише ''Блиц''.

„Емил е първият ми и единствен мъж. Заедно сме вече от 19 години. Той е изключителен любовник, постоянно ме изненадва с мили жестове. Носи ми цветя и винаги има по нещо за Анди“, разкри Христина.

*Христина и Емил

Тя допълни, че Емил е израснал с майка си, което го е научило да говори с жените без да ги оставя с впечатлението, че ги сваля. Въпреки това умение, обаче, той е оставил тинейджърката Виктория да завладее сърцето му.

„Празнувахме осмата си годишнина, когато се случи това с Виктория Джумпарова. Когато разбрах, че Емил ми изневерява с нея, го напуснах за няколко месеца. Все още нямахме деца. Очаквах тя да влезе в „Къртицата“ и бях сигурна, че ще направи всичко възможно да се добере до нас. Тя не е спряла да се рови в нашия живот. Непрекъснато се опитва да покаже своето съществуване и да привлече вниманието ни. Постоянно се появява на местата, на които знае, че ходим“, разказа Христина.

„Рисувала е колата ми с червило. Кълняла ме е пред приятелки. Преди много време я разбирах. Мъж, който има любовница и съпруга, лъже и двете. Винаги съм обвинявала Емо, никога Виктория. В началото оправдавах Виктория. След като започна да ни тормози, вече не бях на нейна страна. Втора изневяра, обаче не бих простила“, категорична беше Христина Русева.

*Виктория Джумпарова