След като футболистът Благой Георгиев я научи на живот с висок стандарт, зарязаната от него Христина Витанова се навърта само около богаташи. Поредният, с когото е станала доста близка напоследък, е Георги Станоев – Бирмата!

Говори се, че бившият на Преслава и майката на децата на Джизъса открай време са засичани заедно по ресторанти, и още по-често - да осъмват в някой нощен клуб.

След Благо, някогашната гимнастичка отчаяно се опитва да забие заможен мъж, но до този момент все попадаше на щастливо обвързани, които така и не посмяха да оставят жените си заради нея.

Бирмата обаче сега е „свободен агент“ и може да си позволи да има всяка, която се навърта около него. Очевидно сега е дошъл редът на Витанова, чиито дълги крака определено са атрактивни за мъжете.

Христина ще се подложи на трета операция на носа, а запознати разказват, че причината за това била Жоро. За да бъде с един от най-желаните ергени, тя трябвало да се постарае да изглежда максимално на ниво, разказвала самата тя пред свои дружки, пише hotarena.net.