Преди дни второто издание на риалити шоуто "Къртицата" се раздели с един от най-атрактивните си участници - Христина Тушева.

Освен като предпочитан модел на мъжките списания, Христина е известна с трансформацията си от пълно момиче в секссимвол, описана във филма на Темелко Темелков "Опасни игри".

Тя е свалила 30 кг, но признава, че това се е случило с цената на булимия, която не може да пребори до ден днешен.

"Звучи ужасяващо, но именно повръщането ми помогна да отслабна, задържа и подобря резултатите си, макар да беше само една малка брънка от общата верига в допълнение към ежедневното спортуване часове наред, безмилостните хранителни режими, хапчетата за отслабване, масажите и процедурите и всичко това за цял живот. Истината за моят успех в борбата с килограмите е, че вече не мога да си позволя да спра. Факт, с който всеки трябва да е наясно, когато пожелае подобна трансформация" - предупреждава Христина.



Тя споделя, че комплексите й са се трансформирали в желание да успее на всяка цена. "Страхувам се от неодобрението, неуспеха, смъртта и от това да не напълнея отново. Не крия, че за да постигна мечтите си, съм готова да рискувам, дори и понякога да изпадам в абсолютна крайност" - сподели в откровено интервю за likealady.bg моделът. Предизвикателствата и "живота на ръба" за нея са "комплекс, свързан със себедоказването и реализацията".



"Звучи странно, но аз ценя собствените си комплекси като стимул и водеща сила към съвършенството" - казва Христина.