Християн Гущеров би шута и на плеймейтката Анджелина!

Любовният романс между двамата продължи около месец. Въпреки големите планове за съвместно бъдеще и семейство двамата не успяха да се задържат дълго време заедно.

"България Днес" научи, че милионерският наследник бързо се наситил на силиконката и сложил край на отношенията им. Анджелина останала с отворена уста, когато разбрала, че един от най-желаните ергени у нас е решил да прекрати връзката им.

Плеймейтката с опити да става фолкпевица си беше повярвала, че е жената на сърцето на Християн и не спираше да тръби, че е изместила Мара Отварачката от леглото на Гущеров-младши. Бизнесменът обаче бързо осъзнал, че е златотърсачка, която търси единствено облаги и няма истински чувства към него, и решил да прекрати пародията.

По време на връзката им Анджелина дори получи собствен джип с охрана, която да я разкарва из цяла София. Возилото преди това беше преотстъпено на фолкпевицата Мария, която след раздялата си с Християн също остана без благинките. Плеймейтката се радваше на разкошен живот, но идилията й продължи само около месец.

Анджелина разказвала пред приятелки, че именно тя е сложила край на отношенията им, но историята й не изглеждала правдоподобна дори на най-близките й хора. Еротичната моделка се обяснявала, че не можела да спре да мисли за бившия си приятел, който трайно се бил нанесъл в сърцето й и затова нямало как да продължи да си ляга с друг мъж. Версията й обаче била съшита с бели конци и затова никой не й вярвал, че заради подобна причина ще изпусне джакпота "Гущеров".

Любопитен момент е, че само преди броени дни милионерският наследник запозна Анджелина с най-близките си хора. Това се случи по време на партито за рождения му ден. Явно това не е било достатъчно сериозно, защото малко след това той призовал моделката да си събира багажа и да напусне.

След като Гущеров отново е в отбора на ергените, се очаква интересът към него скорострелно да се увеличи и армия от палави момичета да опитат да се сближат с него.