"Монетата винаги има две страни и не можем да се занимаваме само с грозното в този живот", каза пред БГНЕС актьорът Христо Мутафчиев на премиерата на най-новия български сериал "Под прикритие".

"Не може на първа страница във всички медии всеки ден да бъдат лошите новини. Необходимо е да има добри новини, които да хранят нашето самочувствие и да ни правят по-добри", обясни Христо.

 "Публиката отдавна иска да гледа български актьори, писна им от турски сериали, от испански сериали и от всякакви измислени глупости. Хората се отказаха да гледат телевизия и отидоха в театрите. Радвам се, че на българските медии им узря акъла и започнаха отново да правят български сериали", обясни Мутафчиев.

Актьорът отказа да издаде каква е ролята му в сериала, защото все още се работи върху нея.

"Тя се развива непрекъснато и на мен самия ще ми бъде по-интересно да не знам какво ще стане утре", сподели той.

*Христо Мутафчиев

Припомняме:

Създателите на "Мисия Лондон" се захванаха с нова интересна задача да представят на българският зрител първият екшън сериал. Лентата събира в едно драмата и любовта.

От неделя по Българската национална телевизия българската публика ще проследи съвместна продукция на Димитър Митовски и продуцентската му къща СИА.

С главната роля ще се нарами младият талант Ивайло Захариев, а неговият герой ще бъде полицай "под прикритие", който ще гони престъпниците. В актьорският състав са Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Пенев и Мариан Вълев.