След скандалното напускане на шоуто на Явор Бахаров в събота нов съквартирант ще заживее в Къщата от днес.

Според жокерите, дадени от продуцентите, той е колега на Бахаров, но се води най-известния български актьор в света. Участвал е в редица големи холивудски продукции и е работил рамо до рамо с Мел Гибсън, а сред нежния пол има славата на тотален секс символ.

Най-пълно в характеристиката се вписва Христо Шопов, син на големия жрец на Мелпомена Наум Шопов. Христо Шопов изигра Пилат в „Страстите Христови“ в режисьорския дебют на холивудския актьор, а след „Вчера“, „Маргарит и Маргарита“ се превърна в абсолютен любимец на жените. Топактьорът не е сред хората, които биха влезли в подобно риалити, но профилът на зададения нов герой напомня най-много за него.

„Може би дължа извинение на Големия брат, че съм тръгнал да му извивам ръцете, но когато си в изолация вътре, цялата ти психо-физика се променя. Няма лоша реклама“, заяви Явор Бахаров по Нова тв след излизането си. Преди това актьорът изненадващо реши да напусне, но започна да изнудва екипа на шоуто и заплаши, че ще разкрие негативите му. Заради поведението му, както и заради нарушаване на правилника за конфиденциалност той беше отстранен. "Имахме такъв разговор, който беше неравностоен. Ти си вътре и не знаеш какво става. В изолация си. А те всички са вън. Бях притиснат до стената и реших по някакъв начин да контраатакувам, което може би не беше най-добрият ход", коментира още Бахаров.