Христо Сираков, казва, че лесбо изпълненията на брадърката по-скоро са го привличали, отколкото отблъсквали. Бизнесменът твърди, че все още я обича, но дори да има възможност, не би искал да си я върне обратно, тъй като се води от максимата: „Не трябва да се опитваш да върнеш нещо, което вече е минало“. Все още обаче пазел нейна снимка в библиотеката си.

Сираков смята, че може да задържи една жена, колкото време поиска, дори тя да не го харесва, защото има достатъчно пари, за да може да си го позволи.

Той потвърди информацията, че не издържа финансово Зара, която в момента учи актьорско майсторство в САЩ. Преди дни тръгна слух, че милионерът Васил Божков осигурява обучението на брадърката и й дава толкова пари, колкото тя поиска. Хазартният бос се съгласил да я спонсорира, след като тя му споделила, че много иска да учи в Ню Йорк, но няма необходимите 40 000 долара.

Зара вече се сприятелила с колегите си от курса и почти всяка вечер обикаляли заедно нощните клубове на мегаполиса. А една от приятелките й била страстна любителка на кокаина. Дали брадърката й прави компания, когато тя се „забавлява”, само можем да гадаем…