58-годишният столичен бохем Христо Сираков, по-прочут с прякора си Стоте манекенки, ще става баща.

Заради това застаряващият плейбой е фосрирал официалното си обвързване с прясната му годеница, плеймейтката Биляна Евгениева, говорят в светските среди.

Още миналия месец, милионерът се сгоди за финалистката в тазгодишния конкурс за плеймейтки чак в Италия. В романтична Флоренция Христо Сираков нахлузи на миската годежен пръстен, пише в. „Всеки ден“, цитира HotArena.net.

А преди седмица двойката обяви официално, че се стяга за венчило като събра на разточително тържество близки приятели, познати и непознати в столичен клуб.

Точно по време на годежното парти гостите разкрили, че бъдещата г-жа Сто манекенки ще направи съпруга си баща и то на възраст, на която е по-нормално да се гледат внуци...



Прилепналата официална рокля в цвят екрю, с която годеницата на плейбоя блесна, очерта леко наедрялото й коремче, с каквото Евгениева не се фръцкаше на плеймейт-конкурса в края на януари. Освен това силиконовият й бюст също се мандахерцил напращял повече от нормалното, давайки сигнал, че тялото на миската търпи обичайните за бременността промени.

Заклетият ерген Сираков, на който дори телевизионно риалити не успя да му намери подходяща съпруга, се решил на обвързване с 33 години по-младата от него плеймейтка именно заради очакваното бебе, категорични са от обкръжението на милионера.

*Христо и Биляна

Стоте манекенки сам намекна, че с Биляна им предстои да стават родители в съвместно телевизионно интервю наскоро. Племейтката заяви, че иска да има дете от бизнесмена, а беловласият милионер натърти, че и на 58 не е изгубил своите репродуктивни способности: „Което какво значи? Че Христо Сираков може да прави деца“.

Биляна вече има едно дете, а Сираков – две. От първата си съпруга, манекенката Мария Бешлиева, бизнесменът има дъщеря Ана-Мария, която вече е на 12 години. Тийнейджърката живее във Флоренция с майка си.

Снимки: Хайлайф