В Новогодишната нощ търсещият бъдещата си съпруга Христо Сираков реши да се раздели с три от участничките в риалитито „Милионер търси съпруга” по TV7. Въпреки своята външна красота, предаването напуснаха Александрина, Петя и Ивелина.

Момичетата споделиха, че най-вероятната причина за решението те да отпаднат е различия между техните и характера на бизнесмена. Всяка от продължилите напред момичета вярва, че ще успее да спечели шоуто и място в сърцето на Сираков.

Останалите осем финалистки получиха покана от Христо Сираков да гостуват във вилата му в Щъркелово гнездо. Попадайки в новата обстановка, момичетата задълбочиха конфронтацията между отделните лагери, които се обособиха още в предишните епизоди.

Единствена в страни от лагерите остава Мариета, която е една от фаворитките на публиката. От екипа на предаването са сигурни, че няма да скрият за зрителите нито една подробност от отношенията между кандидатките.

Гледайте епизодите на романтичното риалити ''Милионер търси съпруга'' по TV7, всеки понделник, сряда и събота от 19:45 часа.