Столичният бизнесмен и плейбой Христо Сираков, известен в светските среди като Ицо Стоте манекенки, залюби тазгодишната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Жанета Осипова. 

Три пъти чупят носа на Жанета Осипова

Според запознати връзката им датира още преди блондинката да се окичи с приза. Двамата разкриха официално връзката си с пост в социалните мрежи. Сираков качи видео и снимки, на които двамата се радват на падналия първи сняг и го използват, за да си направят снежен човек, след което силно се прегръщат и остават така за снимка. Изказванията под фотоса не закъсняха и приятелите на плейбоя коментираха, че двамата са много готина двойка. Явно отношенията им са сериозни, тъй като Сираков отдавна официално не беше обявявал своя връзка след злополучния си годеж с перничанката Биляна Евгениева, пише "Телеграф".

Новата плеймейтка двойничка на Кати

Дамата Жанет крие ревностно своя личен живот. След спечелването на титлата тя заяви, че няма мъж до себе си, тъй като скоро е приключила 9-годишна връзка и не е готова за нова любов. По всичко личи обаче, че Сираков е залепил разбитото сърце на блондинката и двамата се носят на крилете на любовта.