Срамота е да казвам, че съм богат, като има толкова богати хора.

Това заяви в “Преди обед” по bTV бизнесменът Христо Сираков, известен повече като Ицо Стоте манекенки

“Не искам да ме слагате в този кръг, защото аз съм най-бедният от богатите. Аз съм богат духовно и все още се смятам за голям богаташ. Въпреки, че какво значи богатство? В сравнение с кого? Всичко е относително”, добави бизнесменът.

Запитан как се правят пари в България, Сираков се подразни и скастри тв водещия Сашо Кадиев:

“Как може да ме питаш такъв въпрос? Такава формула няма. Ще ме извиниш, но въпросът ти е глуповат”.

“Не харесвам определението “богат човек”. Просто съм човек, който живее малко по-добре от другите. България е страна на чудесата. Тук може да се случи всичко, обратно на това, което се случва по света. Например световната криза, която отшумява, в нашата страна цъфти и се развива доста стабилно. Съвсем възможно е да има в тази връзка увеличение на милионерите”, коментира Сираков.

Той смята, че милионерите у нас са станали по-пресметливи и правят може би по-малко изяви, повече внимават като правят покупките си, пише БЛИЦ.

“Богатите имат много повече имоти, служители, много повече за поддържане. Напоследък е добре този, който успява да задържи това, което има. Никак не е лесно на богатите хора да живеят в криза. Те имат също толкова терзания, колкото и бедните. Ясно е, че беден на богат не вярва, ама то е и по-добре така”, заяви Христо Сираков.