Ценителят на красиви жени Христо Сираков отрече да има интимни отношение с Мис Плейбой Светлана Василева, след като двамата бяха забъркани в гореща свалка.

Бизнесменът, който е известен с това, че ако забие хубава жена, няма да я пази в клетка, а ще се похвали лично публично, заяви, че с плейбойката го свързва само приятелство.

Снимки, на които Василева и Сираков се държат ръка за ръка, дадоха повод на "Всеки ден" да заформи интрига помежду им.

Папараците на ежедневника уловиха бизнесмена и сексапилното миньонче на рождения ден на пиарката Нина Никол преди няколко вечери.

"Нямам нищо общо със Светлана, освен познанството ни покрай светските партита, където непрекъснато се засичаме. Да, приятели сме. Но никога не съм имал нещо повече с нея. Всичко това е тотална измислица", оповести своята гледна точка Сираков пред HotArena.net.

"Явно са нямали какво да пишат и нарочно за търсили под вола теле, да изскочи някой кадър, който на завистниците ми да им се привиди като компрометиращ. Между другото, авторката или авторът да си свери информацията, защото Мис Плейбой 2010 няма", сопна се Светлана.

Василева е единствената Мис Плейбой, но не за горната година, а за 2009-та."Отделно, свидетелите, че от партито си тръгнах не със Сираков, а с моя позната, са няколко. Така, че тиражираната клюка е плод на нечия фантазия", добави миската.