Интригата между Христо Сираков и топмодела Ирен Онтева отново е на дневен ред.

Бизнесменът с прякора Стоте манекенки доведе бившата си на Слънчев бряг, за да открият заедно летния сезон. Макар да се опитваха да покажат, че са с отделни компании, ексвлюбените бяха забелязани да джиткат заедно из комплекса през деня. Вечерите пък го играеха разделени, забелязаха по-наблюдателните.

На двудневния парти маратон за старта на новия сезон в местно заведение те споделяха различни компании и маси, създаваха впечатления, че не си говорят дори. Но театърът им беше по-скоро за заблуда и да разсее за действителната близост в отношенията им, отбелязаха приближени до тях, пише monitor.bg.

Сякаш за да потвърди косвено тази информация, Ирен Онтева помоли фотографите да не я снимат в компанията на Христо Сираков.

На купона в морския клуб по пискюли цъфнаха Биляна Йотовска и свитата й от танцьорки. Мис Дупе 2009 влезе в ролята на Клеопатра, а още с излизането си на сцената събра погледите с въздушен шпагат. За акробатичния номер на Йотовска спомогнаха двама румънски мачовци, които нажежиха на макс атмосферата с танцовите умения.

Въпреки дъждовния ден куп ВИП личности се пренесоха на морето. Сред тях бяха Лора Караджова, Вили Сечкова и Александър Сталийски, рапърът Устата, тризначките от „Биг Брадър”, моделът Гери Дончева, Мисис България 2007 Мариана Маринова. Милко Калайджиев изневери на попфолка и доведе жена си на хаус парти.