Христо Сираков е приключил връзката си с последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Жанет Осипова и това стана ясно от последната му светска изява. Бизнесменът се появи на престижните награди "Жена на десетилетието", които се проведоха преди два дни в столичната зала EFE в хотел "Маринела", а организатор на проявата е най-популярния дамски сайт у нас - woman.bg.

Сираков, който беше сред присъстващите се очакваше да доведе на събитието любимата си Жанет, но вместо нея цъфна с нова лейди под ръка. Светските хроникьори побързаха да разяснят, че с Осипова той се е разделил още преди четири месеца, но умело криел новината от публичното пространство. Също така и плеймейтката не давала гласност на не особено щастливата развръзка на отношенията им.

Новата му изгора се казва Дениз Хайрула. Тя също беше участничка в конкурса за плеймейтки. Двамата са заедно от края на миналата година, но са имали уговорка да не говорят публично за връзката си. Причината е суеверие на Сираков, че след толкова много провалени връзки не искал този път да показва приятелката си.

Кои са отличените дами на престижната церемония "Жена на десетилетието", прочетете.