Бизнесменът Христо Сираков, известен като Стоте манекенки, има ново гадже до себе си, научи ,,Всеки ден".

Милионерът се появи с къдрокосата брюнетка на откриването на обновен столичен пиано бар. Двамата прекараха цялата вечер един до друг, като си разменяха нежни докосвания постоянно. Новата му изгора е на не повече от 23-24 години, според присъстващите в заведението.

Стоте манекенки неведнъж е споделял, че харесва доста по-млади жени и заради това си търси гаджетата по дискотеките. Освен с бройките и слабостта си към манекенки, Христо е известен и с джентълменското си поведение. Той впечатлява мацките освен с банковата си сметка, и с кавалерски обноски.



Присъстващите коментираха, че новата му жена е най-слабото му завоевание откъм външен вид. Младата госпожица не се отличава със запомняща се външност. Христо е споделял, че гледа жените му да са поне 30 години по-млади от него. В момента Сираков е на 57 години, което означава, че красавиците над 27 лета нямат шанс при плейбоя, пресмятат с усмивка в родния шоубизнес.

След раздялата с бившата си годеница Биляна Евгениева, която бе заловена от папараците на „Уикенд" и Николета Лозанова как му кръшка с футболиста Благой Георгиев, Ицо изпадна в депресия. Сега той се наслаждава на новата си връзка и не иска да му припомнят за шавливата плеймейтка.