Ако Мика Стоичкова все още не е наясно дали е доволна или нещастна от раздялата си с Иво Аръков, има един човек, който със сигурност не може да си намери място от щастие, а именно Христо Стоичков.

Камата от първия ден на запознанството си с Иво не можел да понася актьора. Двамата така и не успели да намерят някакви допирни точки за разговор.

Особено дразнещо за най-известния ни футболист било, че Иво не само че нищо не разбирал от любимия му спорт, ами и не обичал да гледа мачове, пишат от vsekiden.com

Аръков дори нямал идея кои точно са участвали в звездния ни отбор през '94-та година в САЩ, когато българските лъвове станаха 4-ти в света. Нещо, което страшно наскърбило Ицо Стоичков.



Иво постоянно се държал надменно и намирал начини да се доказва пред Мика колко по-умен е от нея, все повтарял, че е завършил НАТФИЗ и че едва ли не е най-търсеният актьор в България. Нещо, което даже не се доближава до истината, възмущават се в театралните среди.

„А бе какъв е тоя с тая прическа, то това коса ли е, трева ли си е посял на главата, че така му стърчи. Само реди стихове, отгоре на всичко с грешки, които дори аз виждам, и не може да разпознае един гол, дори да го види. Какъв мъж е този? Как ще отглежда внуците ми?", ядосвал се постоянно Стоичков.

След като Камата разбрал, че Мика стои в България и не гради кариера в Америка заради Иво и неговото нежелание да пътува, Стоичков страшно се вбесил. Почти всекидневно нареждал на щерка си, че Аръков я дърпа надолу и че не трябва повече да си губи времето с него. Той се надявал, че Мика ще напусне разлигавения актьор и ще си намери половинката в Щатите.

„Трябва да е някой истински мъж, спортист, бизнесмен, нещо такова", мечтаел Ицо.



В крайна сметка желанието му се сбъднало и връзката между Иво и Мика претърпя крах. Внезапната им раздяла все още изглежда доста съмнителна за много хора и дори приятели на актьора заподозряха, че това е някаква тяхна измишльотина, просто за да си направят експеримент как раздялата им ще бъде приета от околните и от медиите.

Въпреки подозренията обаче Мика продължава да твърди, че скъсването е напълно реален факт и че вече всеки е поел по своя път.