Христо Живков е името на най-новият Съквартирант в Къщата на Big Brother. Актьорът, работил рамо до рамо с редица световноизвестни режисьори, сред които Мел Гибсън, се присъедини към юбилейния сезон на шоуто, а звездите го посрещнаха с прегръдки и учудени погледи.

Играе и в  една от най-касовите продукции на Холувид - "Страстите Христови", която проследява последните 12 часа от живота на Исус - от тайната вечеря до мъчителния му път към Голгота. Освен с Мел Гибсън, на снимачната площадка софиянецът си партнира с неустоимата Моника Белучи. Иконата на италианското кино играе ролята на Мария Магдалена.

В живото предаване миналата вечер се проведоха и поредните номинации.
Този път обаче те преминаха по напълно нов регламент – всеки Съквартирант можеше да излъчи само една номинация и по този начин Жана, Емануела и Миглена формираха тройката, застрашени от изгонване звезди.

Това далеч не беше всичко и Big Brother извади поредния жокер от ръкава си на живо, пред очите на Съквартирантите и зрителите. Всеки от тримата номинирани получи шанс да завърти колело и да позволи на съдбата да определи дали ще се спаси и ще излъчи друг на свое място, или само ще посочи някой, заради който шансовете му за оставане в Къщата се увеличават. След играта на късмета, номинирани за изгонване тази седмица са: Емануела, Лара, Глория и Ирина.

В епизода видяхме и непоносимостта между Емануела и някои от Съквартирантите, която става все по-осезаема. Глория и Лара все по-често намират за какво да се подиграват на певицата, а с поведението си дават тон и на най-близките им хора в Къщата.
Тази непоносимост превърна дори облеклото на Еми в тема номер едно и всички разпалено разнищиха темата, залепвайки на поп-фолк певицата безброй етикети.

Единствено най-близката ѝ приятелка в Къщата – Миглена и все по-влюбеният в нея Борислав се застъпиха за Емануела, пише VESTI.bg.