На Хубавата Елена, както се и предполагаше, пак й се прииска да танцува.

Макар че състоянието й продължава да е „тревожно" и гърбът й да не се е възстановил, тя изведнъж заяви, че е готова да поеме риска и да се върне в „Денсинг старс". Оказва се, че травмата на Елена изобщо не е била толкова сериозна, че да не може да танцува.

Контузията засегнала връзка на ребро с прешлен и по принцип е болезнена, но много спортисти тренират с такъв вид травма. Красавицата обаче се възползвала от лекарската препоръка, за да спечели още малко време в шоуто, защото, ако беше останала, имаше голяма вероятност да си тръгне по воля на зрителите. Сега, след като си почина, докато другите участници се потяха в залите за тренировки, Елена се завръща триумфално. Нейните шмекерски номера обаче ядосаха зрителите, които бяха категорични, че не искат да я гледат повече в предаването, и се обявиха против нейното завръщане.

Още щом каза, че излиза от формата, бигбрадърката си остави вратичка за повторно появяване, а и журито силно я окуражи да го направи. Другите участници обаче не се зарадвали на ненадейното й връщане, тъй като така те вече не са равнопоставени. Хубавицата може и да е изпуснала многото часове тренировки, но затова пък идва със свежи сили, които ще й помогнат да изпъкне на фона на изтощените танцьори, пише ''Всеки ден''.