Дългоочакваният клип на Яница, “Хубаво го запомни”, от средата на октомври радва почитателите на попфолка.

Лентата вече регистрира над 2 000 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official в You Tube. Изпълнителката е удовлетворена от крайния резултат и не крие радостта си от положителните оценки на своите последователи в социалната мрежа:

“Едно е сигурно, “В пет ми звънни” и “Хубаво го запомни” са в топ 5 на най-хубавите клипове тази година, браво на Яница, това е огромен успех!”, “Тази песен заслужава да е Хит на 2016! Просто си личи, че Яница се старае много.”, “Песента е много хубава, а клипът е на световно ниво! Яница, продължавай само така, вече си номер 1, надминаваш и топ изпълнителите в жанра! Успех на парчето!”



“Песента ми харесва - музика, текст, видеоклип всичко е изпипано до последния детайл. Яница, продължавай в същия дух, вече доказа, че можеш да вадиш само тотални хитове. Успех!”

В момента певицата се е отдала на подготовката на своето представяне на концерта “15 години телевизия Планета”. Тя не издава подробности, но е сигурно, че ще зарадва публиката в “Арена Армеец” с хубава музика и атрактивно присъствие на 22 ноември.